SHOUTOUT ICONFi

ICONFi is een app die "staking" en "voting" automatisch regelt voor ICON holders, waardoor ICON holders "Rewards" krijgen.

  • Staking is een andere benaming voor "vastzetten" in het ICON netwerk.
  • Voting is de Engelse benaming voor "stemming".
  • Rewards is de Engelse benaming voor beloning. De beloning is rente in de vorm van extra ICX.

Alle ICX bezitters krijgen rente als ze hun ICX staken en voten. Dit proces is voor sommigen ingewikkeld. Als je je ICX echter naar ICONfi overmaakt, regelen zij dit proces voor je en krijg je dus extra ICX (net zoveel als je dit zelf zou doen).

Waarom een shoutout? ICONfi draagt er zorg voor dat deze stemmen naar de P-Reps in de top 23-100 gaan die een actieve node hebben. Dat houdt in dat ICON 4 ALL ook deze stemmen krijgt . P-Reps krijgen met het aantal stemmen ICX uitbetaald. Met deze ICX kunnen ze hun node kunnen onderhouden en hun werkzaamheden uitvoeren (zoals het ontwikkelen van deze website en het organiseren van meetings). De uitbetaling in ICX aan de P-Reps komt uit de Treasury en heeft geen invloed op de inkomsten in ICX van de stemmer.

  • Een P-Rep is een organisatie die een server laat draaien, waardoor het ICX netwerk kan werken.
  • Node is een andere benaming voor een server.
  • Treasury: Schatkist van het ICX netwerk. Via een wiskundige formule gebaseerd op transactiekosten en inflatie wordt de schatkist continu gevuld.

ICONFi kun je downloaden in de Apple App Store of Google Play:

http://bit.ly/iconfi-android

bit.ly/iconfi-ios

 

Contact